overzicht de regen een zegen schilder belevingDe 2de natuurbeleving zit er ook al weer op en was super leuk om te doen. Mooie kunstwerken met veel water en verf gemaakt op het thema De Regen een Zegen!

Komende woensdag is de 3de natuurbeleving met het thema Bladerbergen – Bergen Werk. We gaan deze keer aan de slag met het zoeken van bladeren en andere materialen uit de natuur om een mobile te maken voor versiering aan je slaapkamermuur. We gaan ook op zoek naar details in de natuur die met hard werken te maken hebben zoals deze eekhoorn die een voedselvoorraad aanlegt. En er gaat een echte fotograaf mee voor de tips en de trucs.foto eekhoorntje

De 4de keer gaat het over de vogels trekken naar het zuiden zonder kaart. Wij gaan een eigen speurtocht of schatkaart maken op de route van je huis naar de speeltuin in je eigen wijk.

En de 5de keer gaan we Warm de Winter in….. en maken we een waxinelicht houder.

Heb je zin om alsnog mee te doen? Er is nog plek. Je kan je opgeven via info@samenspel-natuurlijk.nl of kom rechtstreeks naar de speeltuin Kruiskampkwartier de volgende keer. We starten om 15 uur, de kosten zijn 1 euro per keer per deelnemer. Het is altijd erg gezellig. Tot ziens, Magda.