In mijn vorige blog vertelde ik over de liefdevolle verlichtende zee van mogelijkheden. En op eens is er aanvullende inspiratie. Een natuurhealing event of individuele sessie werkt als een bootje op deze zee. Wel zo fijn om te weten dat je niet persé altijd zélf en alléén hoeft te zwemmen. Je kan ook rustig varen en af en toe de peddels aan een ander geven.

Nu en precies daar waar jij nu bent, hebben wij authentieke verbindende leiders nodig. Door de vlucht van de ganzen kom ik op het idee dat ook zij het natuurlijke leiderschap (aan kop van de V) afwisselen. Van tijd tot tijd gaat de leider die voorop vliegt, achteraan in de V vliegen. Weer en wind worden opgevangen door de ganzen voor hem of haar.

Zo voelt het ook met een natuurhealing sessie of event. Alleen kan je angstig worden (door bange mensen om je heen, door oude pijn in jezelf of .. vul zelf maar in). Zoek elkaar op. Vind je kracht in jezelf, samen met andere mensen en samen met de natuur om je heen.

Vind liefde in jezelf

Vind puurheid in jezelf

Vind verlichting in jezelf

Vind zachte kracht in jezelf

Het is niet egoïstisch om goed voor jezelf te zorgen. Je zorgt dan ook goed voor de ander en de wereld. Want jij bent de ander, jij bent de wereld! Je bent niet ‘soft’ wanneer je je verbindt met de ander, vanuit je hart. Je gaat niet onderuit wanneer jij jouw hartgedragen daadkracht toont. Er is geen verschil tussen jou en de ander. Wij zijn één natuur, één planeet in één oneindig groots universum.

Een nieuwe koers bepalen (met jouw bootje) betekent eerst weten waar je naar toe gaat. We racen rond in een tijd dat we allemaal denken alles te weten. Maar als mensheid zijn we als pubers, die op het punt staan volwassen te worden. Wanneer we  kunnen erkennen dat we het “niet weten”. Wanneer we kunnen luisteren naar de natuur … dan pas ontdekken we wat er nog meer te ontdekken valt. Laat deze magie terugkeren in je leven. 5600 jaar geleden wisten de monniken in de Himalaya al hoe de mensheid zich zou ontwikkelen. Zij en vele andere natuurvolken schenken nu hun wijsheid aan ons.

Natuurhealing is een werkvorm door mij, voor mij – en dus ook voor jou en de wereld – uit inspiratie ontstaan. Ontstaan, .. om samen op koers te blijven en op zijn minst te kunnen blijven drijven op onze verlichtende zee van mogelijkheden.

Natuurhealing

helpt je in contact te komen met onze natuur,

helpt je duidelijkheid te scheppen,

helpt je in jouw scheppingskracht te blijven of weer te hervinden, en

helpt je jouw concentratie en focus te houden op wat echt belangrijk is in al die aanbiedingen in de snoepwinkel die onze westerse beschaving is voor veel mensen.

Bepaal je doel met behulp van natuurhealing (sessie of event) en wijk er niet meer van af! Ontketen jezelf!

#Natuurhealing is niet zomaar een werkvorm, het is een natuurlijke beweging!

 

Meer weten? Meedoen? Kijk dan op de natuurhealing pagina op deze website en geef je op. Of bel / mail me voor meer informatie op 0624421893 of info@samenspel-natuurlijk.nl.