flower of life tekeningDonderdag 24 september mag ik een workshop geven op het geografische middelpunt van Nederland. Tevens hartje Amersfoort en in de Onze Lieve Vrouwe Toren. Sinds ik het beroep en vakgebied van natuurcoach heb omarmd, zie ik overal symboliek 😉

Zo ook hier. Op het Middelpunt van Nederland. Omdat zo buiten zo binnen is (en andersom) vraag ik me hier af … wát is mijn middelpunt eigenlijk? is dat wel een ‘punt’ of is het meer een middenlijn?! Hoe ervaar jij je midden?

Waarom is dat eigenlijk belangrijk om te weten?

Persoonlijk heb ik nogal moeite om in ‘mijn midden’ te blijven. Als ik daar uit raak, raak ik uit balans. En uit balans ben ik echt een veel minder leuk mens. Gelukkig mag ik ook steeds vaker ervaren hoe het is als ik lekker in mijn midden ben, in balans dus. Dat is zowel voor jezelf als voor je omgeving een veel fijner gevoel. Het effect is ook een diepere tevredenheid en zelfs een groter geluksgevoel. Zodra we ons tevreden en gelukkig voelen, zitFollow yourt hart it knows the wayten we in onze kracht en komt als vanzelf de drang op om te groeien en te creëren; met plezier, flow en gewoon genieten. En dat hebben we allemaal nodig; wij mensen en wij Leven.

Wil jij je middelpunt of middenlijn ook ervaren? Daarmee bedoel ik het letterlijk ervaren in je lijf,  het waarnemen in je gedachten en je eigen midden aanvoelen door te doen? Kijk eens of je een sessie of een traject bij Samenspel-Natuurlijk wil meemaken? Neem contact op of kom kennismaken met mij op het zakelijk festival MNL15 op donderdag 24 september.

 

 

Kuma de Schildpad zegt: De wijze plaatst zichzelf altijd op de achtergrond. Zonder zichzelf in het middelpunt te willen plaatsen, blijft hij toch in zijn midden. Uit: De 7 geheimen van de Schildpad van Aljoscha Schwarz.