De gespreksstof en de werkvormen worden rondom vragen of thema’s van de deelnemers georganiseerd. En sluiten bijna altijd wonderlijk aan op zowel actuele maatschappelijke ontwikkelingen als een eventuele persoonlijke thema of vraag.

 

In 2018 staan de volgende data weer ingepland voor deze gratis kennismaking!

woensdag 21 maart – Lente – Met jezelf; je hele Zijn naar buiten komen! Hoe doe jij dat?

woensdag 20 juni – Zomer

woensdag 19 september – Herfst

woensdag 19 december – Winter

We verzamelen bij Het Groene Huis in park Schothorst, Amersfoort. Hier komen we ook weer terug. Neem je eigen lunch en wat te drinken mee.

 

Routebeschrijving: Het Groene Huis ligt aan de Schothorsterlaan. Nummer 21 en is goed te bereiken vanaf de Hamseweg in Hoogland. In het park zelf is met wegwijzers aangegeven waar het Groene Huis te vinden is. Er is ook parkeergelegenheid.

Aanmelden en meer informatie
Voor meer informatie en aanmelden neem
gerust contact op met Magda Bannink
Mobiel: 06 244 218 93
info@samenspel-natuurlijk.nl

Ervaring deelnemers

Roanne

De eerste kennismaking met Magda’s werkwijze was tijdens de Lunch Natuurcirkel Wandeling. In m’n lunchtijd even ontspannen in een stuk verwilderd groen op de Wagenwerkplaats. De methode is toegankelijk en praktisch. Door open te staan voor de plek waar je bent, spiegelt de natuur je eigen gevoel. Door de methode geeft de ervaring een inzicht over je eigen ‘natuur’. Ik werd geraakt door deze steen. Die warm was van de zon en lag te glinsteren, stabiel maar een beetje saai…
Hij ligt lekker in de hand… Hiermee kreeg ik ‘terug’ het inzicht op de vraag: Hoe om te gaan met m’n tijd tussen privé en zakelijk. De steen heeft nu een bijzondere plek en ik denk er vaak aan terug als reminder aan m’n inzicht van toen.

Ervaring deelnemers

klein zwammetjeMonique

Ik heb met Magda de natuurcirkel gedaan en dat heeft mij erg geholpen. Ik maak de laatste tijd een hele stressvolle tijd mee op mijn werk en heb moeite om in mijn kracht te blijven. Door de open vragen van Magda, het in beweging zijn en de rust die de natuur biedt, lukte het mij eindelijk om weer bij mijn gevoel en intuïtie te komen: wat mij kracht gaf én inzicht.

Ervaring deelnemers

paddenstoeltje-klein-en-eenzaam-tussen-mosWendy

Jouw rustige begeleiding en je goede vragen maakten dat ik heb ervaren dat je in de korte tijd van zo’n lunchwandeling al tot veel inzicht kan komen. Ik besefte tijdens de wandeling sterk dat ik oog heb voor detail en dat ik daarvan de kracht mag zien. Ook heb ik het groeivermogen van de natuur gezien en daarin een verband met en stimulans voor de groei van mijn bedrijf. Ik vind de Natuurcirkel-lunchwandeling een mooie methode. Nogmaals dank.