Het Symposium Natuurlijk Wij vindt plaats op vrijdag 12 mei van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Verschillende enthousiaste coaches staan voor je klaar om deze ochtend te organiseren. Een natuurlijk en kleurrijk samenspel om nooit te vergeten. Noteer alvast in je agenda en vertel het al je vrienden en collega’s.

We streven er naar na dit symposium de film Down to Earth van Rolf, Renata en de kinderen te tonen. Deze zoektocht naar onze earthkeepers sluit prachtig aan bij dit symposium Natuurlijk Wij. Dit is wat de samenleving nu nodig heeft. Vind en voel jij dat ook? Hou deze site en berichten dan in de gaten.

 

 

Hoe kunnen we in onze jachtige wereld de rust vinden om ontvankelijk te zijn voor wat de natuur ons te bieden heeft; hoe kunnen wij respect en waardering voelen en tonen?

Kunnen wij ons contact met de natuur onderdeel maken van ons dagelijks leven en gedachten, onze intenties? Welke vorm kan dat aannemen? En kan je het ook delen met anderen?
Voelen wij ons verbonden met geestverwanten, met mensen die ook ervaren dat zij onderdeel van de natuur uitmaken en dat het er toe doet hoe je met de aarde en met elkaar omgaat?

Zitten we elk op een eilandje of kunnen we samen een breed stromende krachtige rivier worden? Welke stromen zie we al aanzwellen?

Deze mensen staan voor je klaar met hun diensten:

Frank van den Essenburg met een demonstratie holistische massage, Mariejan van Oort met stembevrijding, Jellie Keuning met je hart als kompas, Michiel Buursen met muziek als poort naar je ziel, Magda Bannink met coaching & healing in én met de natuur, Nathalie Snijders met paardencoaching, Hans Haak met Mindful in de natuur en Erwin Smidt met wandelen met aandacht.

Wij hebben er zin in om jou te ontmoeten.

Hartegroet, Magda namens alle betrokkenen.