SAMENSPEL-NATUURLIJK! draagt bij aan het herstellen van ons contact met de natuur. Dat wil zeggen de natuur in ons zelf en de natuur om ons heen. Wil jij dat ook? Dan wil je vast ook graag kunnen werken en leven in balans, vanuit kracht en rust. En bovendien minder stress ervaren, meer genieten én een zinvol leven.

Ik coach teams en individuen en ik geef trainingen en workshops. Dit doe ik in de buitengewone natuur van Midden Nederland door je spelenderwijs de kracht van jouw natuur te laten ontdekken. De natuur binnen in jezelf en buiten in je leefomgeving is mijn leidraad. Ik laat je de verbindingen daartussen waarnemen en help je vervolgens ontdekken hoe je deze waarnemingen kunt inzetten als spiegel voor reflectie, groei en ontwikkeling in je dagelijkse leven.

Wat is outdoor natuur-lifecoaching?

Life-coaching is er op gericht het levensgeluk en balans op alle levensgebieden te vergroten. Daarvoor worden alle levensgebieden onder de loep genomen. De drie basisvragen zijn: Wie ben ik? Wat wil ik? en Wat kan ik? Deze manier van coaching is gebaseerd op nieuwe stromingen in de wetenschap, de positieve psychologie, oude natuur wijsheid en gelukspsychologie.

In de outdoor natuur werkwijze vindt de coaching voor het overgrote deel buiten plaats. De omgeving (meestal in de natuur, maar in de stad kan ook) wordt continu bij het coachingsproces betrokken. Alle elementen uit de omgeving worden gebruikt als metafoor voor persoonlijke vragen en situaties.

Wie ben ik?

Ik ben Magda Bannink en met Samenspel-Natuurlijk!  bied ik na – 18 jaar werkervaring bij uiteenlopende werkgevers, bijna 30 jaar scholing en ruim 40 jaar levenservaring – een frisse kijk op je individuele of gezamenlijke uitdagingen in je leven en in je werk. Vooral het herstellen van de balans is wat me bezig houdt. In essentie draait het hier voor mij om de balans tussen lichaam, geest en ziel in je binnenwereld. In de buitenwereld uit zich dit in een dynamische balans in je dagelijkse werkzaamheden binnen je gezin, werk, vrijwilligerswerk of mantelzorg én in balans met je eigen welbevinden en gezondheid. Dit is een praktische uitvoering geven aan mijn wens (en misschien ook wel die van jou) dat de wereld een mooie, liefdevolle en vredige wereld is voor ons allemaal. Verbeter de wereld begin (letterlijk) bij (of in) jezelf.

2015 selfie bij vlier in tuin  mijn profielfoto facebook en linkedin 2014 knuffelbeer NCD Aandacht congres 121214

Verantwoording professionaliteit

In 2012/2013 volgde ik de post HBO lifecoaching outdoor bij het Atma instituut te Amersfoort. Deze opleiding heeft mij veel gebracht en niet alleen het diploma ;-). Sinds maart 2016 heb ik mijn diploma gehaald op de post HBO lichaamsgerichte coaching, ook bij het Atma instituut. Deze opleiding is voor mij een verdieping geweest en leerde me (nog) beter naar mijn eigen lichaam te luisteren en mijn eigen natuur en natuurlijke ritme te volgen.  Sinds 2015 ben ik lid van de Beroepsvereniging Groene Zorg en vanaf dit jaar 2016 neem ik deel in verschillene intervisiegroepjes; die van collega natuurcoaches, van collega lichaamsgerichte coaches en groepjes binnen het Netwerk Bewust Eemland, zodat ik mij verder blijf bekwamen als professioneel natuur- en lichaamsgerichte coach.

In 2016 tot voorjaar 2017 volgde ik de jaartraining Je Hart als Kompas met reading, healing en lightwork bij Jellie Keuning. Ook volgde ik twee trainingen van Janosh in 2017; de sleutel tot manifestatie en de sleutel tot meesterschap. Inmiddels bouw ik tevens aan een eigen praktijkruimte binnen en een praktijktuin buiten met de naam Groeiplaats. Dit ga ik combineren met overnachtingsmogelijkheden zodat er in de nabije toekomst, voor kleine groepjes, arrangementen georganiseerd kunnen worden.

Tarieven 2016

Individuele natuurcoaching – één sessie van anderhalf uur voor 65 euro excl. BTW

Volg je één van de drie trainingen – van stress naar levensles, van ‘ja maar’ naar levenskunstenaar of van een bomvol naar een zinvol leven – dan zijn de kosten hiervoor 100,= euro excl. BTW per dagdeel per persoon. Er kunnen 2-6 mensen in een trainingsgroep zitten.

De VIP Dwaaldag voor managers is een volle natuurcoachingsdag die op dit moment voor 95 euro excl. BTW te volgen is.