mijn-boom-sn

Het boek Natuur als Coach gaat over een vakgebied in Bloei en is geschreven door Yoke de Wilde. In de opleiding Lifecoaching outdoor bij het Atma instituut in Amersfoort, leerde ik haar kennen als een wijze natuurvrouw. Ik heb veel van haar geleerd en werd in haar lessen geraakt. Geraakt op mijn passie, op mijn toen nog onbekende talent Zijn in de Natuur en geraakt op datgene wat mij Zin geeft. Noem het bezieling. Nu was zij niet de enige, maar Yoke heeft zeker een hele fijne bijdrage geleverd aan mijn groei en ontwikkeling op het vlak van natuurcoaching. Het doorgeven van haar boek is dan ook als ‘een dankjewel’ bedoeld.

 

Workshop in vlindertuin Groene Huis

Bij Het Groene Huis in park Schothorst organiseerde ik samen met zes gastdocenten een mini-symposium natuur en gezondheid en kreeg ik het boek van Yoke cadeau. Wat heel lief was, maar ik had het dus al in mijn kast staan. Ook Het Groene Huis wil ik hier even graag benoemen als een hele fijne plek om te leren, te ontdekken, samen te komen en elkaar te ontmoeten in de natuur én in het duurzame gebouw.

Op deze manier wordt het cadeau van Het Groene Huis dubbel ingezet. Fijn voor mijn bekendheid en één van jullie wint het boek!

Daarom …

Ik zal jullie niet langer in spanning houden …… Dan nu de uitslag van de verloting. Ik heb alle tien de voornamen op kleine briefjes geschreven en met mijn ogen dicht ‘uit de hoge hoed’ een briefje getrokken.

De namen waren: Gunie, Lisanka, Jeanet, Micheline, Lizette, Yolanda, Carin, Ellis, Cindy en Anne Marie.

 

Ik hoop dat jullie beverloting-natuur-als-coach-boek-van-yokenieuwd zijn naar mijn manier van werken in én met de natuur op het gebied van coaching, training en natuurhealing. Of geïnteresseerd zijn in één van mijn projecten. Zie de tekening van de boom aan het begin van dit bericht. Uiteraard vind je meer informatie over mijn werk in de nieuwsbrief die jullie vier keer per jaar ontvangen. Heb je tips of feedback, stuur me gerust een mailtje. En wellicht zien we elkaar weer op een volgend Inspiratiefestival, Feelgoodtimebeurs, natuurbeleving, mini-symposium natuur & gezondheid, een training of op één van de andere boeiende activiteiten in Amersfoort en omgeving.

Hartegroet, Magda

info@samenspel-natuurlijk.nl

0624421893