Wat gebeurd er als ik mij zelf de vraag stel: “wat heb ik nu nodig?” en vervolgens een afbeelding ‘trek’ op de website van Janosh?

Ik krijg de afbeelding Vreugde. Lachen is de beste oplossing. Blijf licht en vreugde uitstralen is de boodschap. En het hologram is tegelijkertijd de basis voor mijn #natuurhealing events (dit is een link naar verdere uitleg) Deze vreugde wil ik graag met jullie delen. Dat kunnen we allemaal goed gebruiken, of niet? Hartegroet, Magda

Tekst bij de afbeelding: De wereld verandert: absurd hoge energiefrequenties spoelen als verwoestende golven over de Aarde.

Wat wij daarvan merken is vooral te zien in het nieuws: de dramaberichten stapelen zich op en er lijkt geen eind aan te komen. Mensen in allerlei hoeken kunnen de energie niet aan en begaan de meest vreselijke misdaden. Het lijkt wel alsof de grenzen van pijn, verdriet en geweld steeds meer vervagen tot er zelfs geen grens meer te bekennen is. 

In deze chaos zakt het massabewustzijn weg in angst en onzekerheid. Maar waar velen zichzelf verliezen, kun jij slagen. Je hoeft zelfs niks nieuws te leren om met de frequenties mee te gaan, want het allerbeste wat je kunt doen, doe je al je hele leven: lachen. Benader alles met liefde, passie en vooral veel humor! Met lachen breng je plezier in je leven en neem je afstand van negatieve invloeden. 

De frequentie van Vreugde helpt je om met plezier je levenslessen te benaderen, waardoor je ze versneld doorloopt. 

Bron: www.janosh.com