Op Lorelei Festival 18 t/m 20 augustus

Kruip tijdens een wandeling in de huid van een ei, rups, cocon en vlinder om zo de cyclus van transformatie te ervaren. Als NatuurCoaches willen wij jou de spiegel en de magie van de Natuur laten beleven. Nieuwsgierig naar wat voor inzichten er bij jou naar boven komen? Je bent van harte welkom om mee te vlinderen. Meld je aan via de website van Lorelei Vrouwenfestival 2015!

Vlinderfoto-Lorelei festival 2015

Wie zijn Wij?

Wij, Fiona Timmer van FieTcoaching en Magda Bannink van Samenspel Natuurlijk!, verzorgen voor Lorelei 1 de wandelworkshop ‘Vlinderen in de Natuur’. Wij zijn allebei Life- & NatuurCoach die de Natuur als speelruimte gebruiken als je vastloopt of uit balans raakt in je leven. De spiegel van de Natuur helpt je inzichten te geven in het proces waar jij je in bevindt. Daarnaast maak je letterlijk stappen voor jezelf in jouw gewenste richting.

2015 selfie bij vlier in tuinMagda Bannink zoekt in een natuurlijk samenspel met jou naar jouw persoonlijke balans tussen lichaam, geest en ziel. Zoek jij balans in je leven? En wil je jouw innerlijke wijsheid aanboren? Je vindt je innerlijke balans en wijsheid door op zoek te gaan naar je eigen waarden en overtuigingen. Hoe leef je vanuit je hart? De natuur binnen in jezelf en buiten in je leefomgeving is mijn leidraad. Ik laat je de verbindingen daartussen waarnemen en help je vervolgens ontdekken hoe je deze waarnemingen kunt inzetten als spiegel voor reflectie, groei en ontwikkeling in je dagelijkse leven.

 

 

 

Fiona-portret-LinkedIn-FBFiona Timmer coacht het liefst in en met de natuur. Ze spoort samen met jou op een intuïtieve manier jouw geluksverstorende elementen op. De elementen kunnen een mentale, emotionele en/of fysieke achtergrond, zoals stress, verlies en/of fysieke klachten hebben. Ik begeleid jou deze belemmerende factoren waar mogelijk los te laten en je leven zodanig te ‘restylen’ dat er een optimaal geluksgevoel ontstaat. Daarnaast is een groot deel van je geluksgevoel afhankelijk van hoe zinvol jij je leven vindt. Ook hier kan tijdens het coachen aandacht aan worden besteed. Wil jij af van ballast van je verleden en je geluksgevoel verhogen? Ga dan eens met mij mee op pad!

 

 

 

Al vlinderend zullen wij de wandelworkshop met plezier verzorgen.

Tot op het Lorelei Vrouwenfestival 2015!

Loreleilogo-2015