Gisteren zag het er nog zo uit. Vandaag is de wolkbreuk los gebarsten. In een natuurhealing trotseerden we vanochtend, wind en regen. We verbonden ons met onze eigen kracht, andere vrouwen (en mannen) en met de natuur, om ons heen en overal ter wereld. 

Alle elementen waren aanwezig om onze diepste verlangens vorm te geven. De kracht van kwetsbaarheid en gewoon helemaal jezelf zijn, juist ook in verbinding met anderen. Verwelkom de ziel, wees blij dat je anders bent en zoek je lot.

 

 

De meditatie in de natuurhealing

Wees nu bij ons, alle mensen die ons zijn voorgegaan, onze voorouders en leermeesters. Alle mensen die onze Aarde hebben bewandeld en liefgehad en er trouw en zorg voor hebben gedragen, wees nu bij ons, zodat wij de erfenis die ons is toevertrouwd kunnen verder dragen. Hardop of zacht in ons hart noemen wij uw namen en zien wij uw gezichten.

Jullie allen die werken en leven op deze bedreigde planeet, jullie allen met wie we dit transformerende tijd delen, wees nu bij ons. Medemensen of metgezellen van andere soorten, help ons om ons te openen voor onze gemeenschappelijke wil en wijsheid. Hardop en in ons hart noemen wij jullie namen en zien wij jullie gezichten voor ons.

Jullie allen die na ons komen op deze Aarde, wees nu bij ons. Jullie allen die wachten om in de komende tijd geboren te worden op deze planeet, het is ook voor jullie gezondheid en heelZijn dat wij werken aan de heling van onze wereld. We kunnen ons jullie gezichten niet voorstellen en jullie namen nog niet zeggen, maar we beseffen wel hoe reëel jullie aanspraak op het leven is. Het helpt ons om trouw te blijven aan het werk dat gedaan moet worden, zodat ook jullie, net als onze voorouders, kunnen genieten van schone lucht, vruchtbaar land en helder water.

Wil jij ook je eigen kracht en samenkracht ervaren en inzetten? In de wereld voor dat wat jij voelt dat belangrijk is. Voor dat waar jouw hart naar uit gaat? Voor dat waar jij het meest blij van wordt, van kunt genieten? Deel het met anderen! Laat zien, horen en voelen wat je te bieden hebt. Houd je talent niet bij je, verspil het niet, maar deel!