Dat is grappig!? In een mail van een gewaardeerde collega stelt ze me de vraag “hoe is het met je innerlijke seizoen?” Eigenlijk net zoals buiten, besef ik mij meteen. Deze winter voelen we ook de herfst en de lente. Herfststormen, lentegeur, zomerse passie en winterse stilte wisselen elkaar af.

20150607-LALE-9598

Zo heb ik veel vruchten kunnen plukken van het afgelopen jaar waarin ik bouwde aan Samenspel-Natuurlijk! Een nieuwe website, nieuwsbrief, blog, langzaam opbouwende bekendheid in en om Amersfoort en een plek voor mijn praktijk met een binnen en een buiten (super dankbaar) …. Maar ook voel ik de lente al weer aankomen met allerlei nieuwe ideeën, concrete acties, verdere acquisitie een training intuïtieve marketing … en een afronding van de opleiding lichaamsgerichte coaching met weer heel veel nieuwe tools om te combineren met mijn natuurcoaching (heel veel zin in).

Met andere woorden allerlei zaden die nú al ontkiemen. De zaden oftewel programma’s: van stress naar levensles, van ‘ja maar’ naar levenskunstenaar en van bomvol naar zinvol leven zijn in 2015 al gegroeid en groeien verder in 2016. Nieuwe zaden gaan ontkiemen in 2016 zoals het nieuwe programma “de Dwaaldag voor managers” en een mini-symposium natuur en gezondheid op 22 april.

 

De lente hing de ochtenzonnebloemspiraald van inspiratie voor deze blog, letterlijk in de lucht. Ik stapte mijn voordeur uit en voel de zachte lucht en ruik de voorbode van de lente. Dit klopt met mijn werkzaamheden die allemaal gericht zijn op het laten uitgroeien van Samenspel-Natuurlijk! tot een mooie zonnebloem in de zomer. Af en toe is er een dagje winter en blijf ik lekker binnen, keer ik ook letterlijk naar binnen om te reflecteren en te evalueren. Voel jij ook die twee of zelfs drie tegengestelde krachten? of zijn ze complementair? Voel jij ook dat je een missie hebt (in je werk of daarbuiten)? Zit je al op “jouw weg van je hart” of sta je voor de deur om deze weg op te gaan?

 

kerst 2015

Voel jij je daarin wel eens geblokkeerd, overweldigd, bang of onzeker? Maar tegelijkertijd ook duidelijk overtuigd dat dit de weg is die je moet gaan? Een innerlijk weten! Ik kan je helpen om in balans te blijven op jouw weg! Om je hart te blijven volgen, vol te houden en tegelijkertijd voluit te genieten.

 

De seizoenen lopen aardig door elkaar. Toch is er wel en trend in te ontdekken. Samenspel natuurlijk beweegt zich naar een intuïtief coachingsbureau gericht op het herstellen van de balans en op het verbinden van mens en natuur. In de wereld is het ook herfst, winter, zomer en lente tegelijkertijd. De angst, de problemen en het leed onder de mensen groeit en tegelijkertijd groeit ook de liefde, de verbindende kracht tussen de mensen, de innovatiekracht en het bewustzijn om dit alles in te zetten voor de wereld van morgen, de wereld in balans voor onze kinderen.

 

 

Om de liefde in de wereld verder te laten groeien, bestaat mijn bijdrage uit het volgende Feestdagen-cadeau: Je kan kiezen als individu of als team voor één van de drie programma’s ontwikkeld in 2015 voor de helft van de prijs. Op de website en in de flyer staan deze programma’s omschreven als 1. van stress naar levensles, in 5 dagdelen. 2. van ‘ja maar’ naar levenskunstenaar, in 5 dagdelen en 3. van bomvol naar zinvol leven, in 10 dagdelen. Geef je je op voor één van de drie programma’s dan kan je ook in overleg voor minder dagdelen kiezen, nog steeds voor de helft van de prijs.

Kijk snel op www.samenspel-natuurlijk.nl om een keuze te maken. En neem contact op via info@samenspel-natuurlijk.nl of telefonisch op 06 24421893 om de dagdelen te bepalen waarop we van beide kanten kunnen.

 

Ik wens je een liefdevol 2016 in balans en in verbinding met je natuur!

Hartegroet, Magda