Ben jij wel eens uit balans? Herken je dan ook dat je spanningen kunt ervaren waarbij je vooral de situatie ervaart als de aanleiding en je daarop alles afreageert; vaak juist op de mensen die je lief hebt? Achteraf voel je je daar meestal niet lekker bij. Het kan ook even opluchten, maar daarna zit je zo weer in een zelfde situatie. Op zo’n moment – van uit balans zijn – kan je ook zonder oordeel naar binnen kijken. Wordt je bewust van je eigen behoeften en overtuigingen? Wat heb jij nodig dat je zo reageert? Door deze binnenwereld bewust te worden, ontdek je zelf oplossingen. Ook een crisis geeft je vaak dit inzicht. Een crisis is dan ook een kans voor een groeimoment. Door het kijken naar je binnenwereld ontdek je ook je wensen en dromen. door deze te volgen breng je jezelf op je pad van de levenskunstenaar

Van Stress
naar Levensles

Heb jij behoefte om weer op te laden? Wil je graag meer energie ervaren en in balans blijven? Gun je dat ook jouw team met collega’s op je werk? De natuur geeft rust, ruimte en energie. Ervaar het zelf. Geef jezelf of je team op.

> Meer informatie

Van ‘Ja maar’ naar levenskunstenaar

Wil je voluit genieten van het leven en een stevige basis van tevredenheid kunnen ervaren, ook als het even niet zo makkelijk gaat? Dit kan je voor jezelf ervaren, maar ook als team. Ervaar in de natuur hoe jij zelf je obstakels kunt ombuigen naar nieuwe mogelijkheden.

> Meer informatie

Van bomvol naar zinvol leven

Wil je leven en werken vanuit je hart en waarde toevoegen? Als individu in je relaties, maar ook in een het samenspel met collega’s op je werk? In het voorjaar van 2016 start dit programma speciaal voor werknemers en hun werkgevers.

> Meer informatie

Natuurcirkel lunchwandeling

De gespreksstof en de werkvormen worden rondom vragen of thema’s van de deelnemers georganiseerd. En sluiten meestal wonderlijk aan op zowel actuele maatschappelijke ontwikkelingen als een eventuele persoonlijke thema of vraag.

> Meer informatie