Een Dwaaldag voor de leidinggevende of manager met resultaat.

Voor slechts 194 euro een hele dag VIP natuurcoaching. 

Herken je dat? Opeens heb je een baaldag. De aanleiding is dat wat je graag wilt realiseren, zijn weg niet vindt. Je merkt dat er heel snel dingen veranderen… in de organisatie en in de samenleving. Je hoort steeds vaker om je heen “ja dat is oud denken of dat is oude economie”. Jij wilt eigenlijk gewoon maximale winst behalen? Winst in kwaliteit! Zeker niet alleen in euro’s. Maar soms weet je niet meer hoe je daarmee verder komt. Welke stappen je kunt zetten om te gaan voor bijdragen aan ons Bruto Nationaal Geluk … in je eigen werk! Dat is wat je leert op deze Dwaaldag. 

De essentie van verandering is begrijpen, is wakker worden!

Allereerst zullen we moeten begrijpen dat de samenleving wordt gemaakt door ons zelf. Het systeem dat zijn wij. We zijn het zelf en we doen het zelf. Er is geen wij of zij en we hoeven ons ook niet schuldig te voelen over zogenaamde ‘fouten’, want toen hadden we de juiste kennis en of vaardigheden niet. Ook nu je wel ‘beter’ weet, kan het zo zijn dat de middelen en de omgeving nog niet ideaal is om volledig vanuit je vernieuwde bewustzijn te leven en te werken. Uiteraard kan je er wel zoveel mogelijk naar handelen. Wat zijn je eigen overtuigingen? en wat zijn jouw persoonlijke belemmeringen? Inzicht hierin zorgt voor een diepere kennis en voor stappen zetten.

mierenhoop mensen

Vervolgens is er een drijfveer om te ‘weten’. Een ‘weten’ van binnenuit is ervaren, voelen, beleven. Dan kan je bepalen voor jezelf; is er sprake van een crisis of een kans. Een crisis is een kans! Dan is het van belang te weten wat je wil. Daarvoor is kennis en bewustzijn nodig over hoe ons systeem nu werkt. Hoe ons systeem in jouw bedrijf of jouw organisatie werkt en hoe jouw systeem in je relaties (door)werken. En als laatste en zeker niet de onbelangrijkste, is het van belang te achterhalen voor jezelf hoe jouw systeem van ‘ikjes’ (oftewel deelpersoonlijkheden) werkt in jou!

Maak van je Baaldag een Dwaaldag !

Zodra je weet wat je wil, kan je gaan dwalen en zoeken naar wegen om je inspiratie te vinden en je creativiteit te activeren. Als je weet wat je wil en de wegen hebt ontdekt naar dat wat je droomdoel is, dan ga je uitvinden hoe je daar kan komen. Kleine of grote stappen? Wat kan je zelf doen en waar heb je hulp bij nodig? Vraag je ook de hulp van je medewerkers, zij hebben specifieke kennis en vaak (net als jijzelf) ook al het bewustzijn én de wil om van binnenuit te veranderen. Jij zit echter op een positie met (zoals het momenteel nog veel werkt in ons systeem) de macht om veranderingen door te voeren of in ieder geval heb je daar meer invloed op dan je medewerkers.

Hoe kan jij als teamleider zorgen voor de juiste begeleiding van je medewerkers om die verandering van binnenuit mogelijk te maken?spiraal in de natuur

Achter de schermen, in een ieders persoonlijke systeem, wordt hard gewerkt aan authentieke macht & leiderschap. Vele boeken zijn hier al over geschreven (zoek eens op; De druppel en de oceaan van Han Bekkers). Boeken die duidelijk voorzien in een behoefte in de samenleving, die samenleving bestaat ook uit jou en je organisatie met alle medewerkers.

Wees erbij, bij deze ontwikkelingen en maak op tijd van jouw Baaldag een Dwaaldag. Én met resultaat. Wat ga je doen én wat ga je vooral niet doen?

Doen op de Dwaaldag!

 1. Dwalen, natuurlijk
 2. Uit je hoofd in je hart
 3. Wandelen en picknicken, met eten uit de knapzak
 4. Een goed gesprek voeren over de zin van je werk
 5. Verrassende ontmoetingen beleven met mens en natuur2015 goedemorgen een nieuwe week
 6. Buiten de kaders treden
 7. Van perspectief veranderen
 8. Omdenken én Omvoelen
 9. Stil zijn
 10. Je zintuigen aanzetten
 11. In verwarring raken
 12. Spelen en ontdekken
 13. Helderheid in je hoofd
 14. Luisteren naar je ‘onderbuikgevoel’ of intuïtie

 

Niet doen op de Dwaaldag

 1. Weten waar je bent
 2. Analyseren en denken tot je hoofdpijn krijgt
 3. Je lunch overslaan, gewoon vergeten
 4. Maar door hollen en geen tijd hebben voor een zinvol praatjeRoodborstje van natuurclub twente
 5. Op je stoel achter je bureau blijven zitten met je neus in de computer
 6. In je veilige comfortzone blijven
 7. Je eigen paadje strak blijven volgen
 8. Gewoon denken zoals altijd en vooral niet voelen
 9. Veel praten, je boodschap uitzenden en dus niets horen
 10. Vergeten dat je zintuigen en een lijf hebt
 11. Precies weten waar je aan toe bent
 12. Hard werken en geen oplossing meer zien
 13. Een kluwen aan gedachten en zorgen in je hoofd ervaren
 14. Alleen maar luisteren naar de cijfers en de bazen (het kan best kloppen allemaal, maar vandaag gaan we daar even niet naar kijken of naar luisteren).

Durf je nog? 😉 Ga dan eens na bij jezelf wat je wilt ontvangen van de aarde waar je op leeft, van de natuur waarin je leeft? Wat wil je ontvangen van je medewerkers, van je aandeelhouders, van jezelf, van mij op jouw Dwaaldag? Wat heb jij nodig om (fijn) te leven en te werken?

Maar ook: Wat heb je te veel genomen en wat zou je terug kunnen geven? Teruggeven om de balans te herstellen. De balans in jezelf, de balans in je organisatie of je bedrijf, de balans in onze natuur. Want de natuur zijn we zelf!

Deze unieke Dwaaldag kost 194 euro. Dit bedrag is inclusief lunch in een knapzak en inclusief VIP natuurcoaching en natuurhealing de hele dag.

Ook krijg je na deze Dwaaldag de hand-out met de werkvormen die zijn toegepast en een verslag van de dag. Dit verslag kan je dan zelf aanvullen. Zo heb je naar je uitdaging kunnen kijken vanuit meerdere kanten: De frisse blik van een buitenstaander, je eigen intuïtie en dat wat de natuurlijke omgeving je ingeeft. En omdat je de oefeningen zelf ervaren hebt, kan je je nieuwe inzichten eenvoudiger delen met je medewerkers.

De dag start om 9 uur in de ochtend en we ronden af om 16 uur in de middag. De Dwaaldag wordt wekelijks (ook op een zaterdag) aangeboden. Kijk gauw in je agenda wanneer jij zo’n unieke Dwaaldag wilt en kunt beleven. En neem dan even telefonisch of per e-mail contact op voor overleg en het inplannen van de dag in je agenda.

mijn profielfoto facebook en linkedin 2014Een Dwaaldag mag!

Twee weken voor jouw Dwaaldag voeren we een kort vooroverleg zodat jouw persoonlijke vraagstukken, uitdagingen, problemen en/of werk- en levensthema’s bij mij duidelijk zijn. Ik maak dan een Programma voor jouw Dwaaldag geheel op maat.

Hartegroet, Magda

06 24421893

info@samenspel-natuurlijk.nl