Wanneer:
25 maart 2020 @ 19:00 – 22:00
2020-03-25T19:00:00+01:00
2020-03-25T22:00:00+01:00
Waar:
Marten van Rossemsingel 95
5301 HC Zaltbommel
Kosten:
15,00
Contact:
Magda Bannink / Twan de Leur

Rond de jaarwisseling 2019/2020 ontstond uit de #naturehealing meditatie drieluik de inspiratie voor het organiseren van We-Human-Nature circles. De eerste komt eraan, 25 maart onder bezielende leiding van Twan de Leur en ikzelf, een avond van 19 tot 22 uur in Zaltbommel. 

Inhoud

Eigenlijk zijn wij mannen en vrouwen én kinderen al heel in onszelf. Door levenservaringen ontwikkelen we overlevingsmechanismen en trekken we allemaal “beschermingsjassen” aan en zetten we “maskers” op die ons goed passen zodat we kunnen blijven groeien en kunnen blijven leven, zo gezond als mogelijk is.

Deze jassen, maskers en mechanismen zijn voor ons allemaal persoonlijk, uniek en dus verschillend. We zien door de cultuur waarin we opgroeien doorgaans dat mannen/jongens en vrouwen/meiden andere jassen (aan)passen en andere maskers opzetten. Echter zodra we deze jassen uit durven doen en we onze maskers af zetten, zien we in onszelf en in elkaars ogen de weg naar binnen, naar onze ware natuur. In dit natuurlijk zijn, vinden we ons gemeenschappelijke felt sense (gevoelde gewaarwording), is

  • Gronding
  • NatuurZijn, heelzijn
    In verbinding met je heelzijn betekent dat we persoonlijk alle delen in onszelf (h)erkennen en integreren in ons lijf, ziel en ratio. Heelzijn betekent ook dat het veld van licht en energie om ons heen deel is van ons menszijn hier op aarde, onze aarde zwevend of vliegend in de kosmos van oneindige mogelijkheden. 
  • NatuurKracht
    NatuurZijn en NatuurKracht betekent down to earth bezield voluit leven vanuit je innerlijk weten en oerwijsheid in harmonie met onze aardenatuur en krachtig duidelijk handelen.
  • Bedding van innerlijk geluk en liefde
    Je bedding van geluk en liefde vind je in jouw bron, te herkennen aan daar waar het stil is in je lijf.

Van hieruit kunnen we in een samenspel, natuurlijk onze visie op onze samenleving, op samenwerken, opnieuw verbeelden, beschrijven, co-creëren, vormgeven,  opbouwen en manifesteren.

Ieder mens heeft zijn unieke gaves en natuurtalenten. Hoe mooi zou het zijn in een samenspel-natuurlijk deze gaves een talenten bij elkaar te voegen en zo vanuit onze gezamenlijke NatuurKracht bij te dragen aan een liefdevolle wereld.

Uitvoering in het moment

25 maart gaan we ons in een We-Human-Nature circle verbinden met de stilte, leegte in onszelf. De inspiratie kan in ieder van ons doorstromen. We brengen dit vervolgens in, in het collectieve veld. Dit veld in een circel creëren we in de natuur, buiten. Onze gezamenlijke NatuurKracht zal tevens een nieuwe krachtplek creëren, laten ontstaan. Wellicht zelfs en poort voor nieuwe inspiratie. Je gaat naar huis met concrete manifestatie acties en met een (diep) gevoel van transformatie. Als het de bedoeling is ontstaan (waarschijnlijk) ook nieuwe samenspel-natuurlijk verbindingen.

Een V/M groet, Twan (werkelijkleven.nl) en Magda (samenspel-natuurlijk.nl)

Achter iedere barrière schijnt licht! Zetten we ons licht rechtop in de wereld?

Een baken, onze bakens fier rechtop zodat en ieder die zich geroepen voelt, ook een steeds eenvoudiger zijn/haar weg kan vinden door de vaak donkere wildernis.

Open chat
Powered by