Calendar

mrt
22
zo
Dance with Nature @ Soesterduinen
mrt 22 @ 10:00 – 13:00
Dance with Nature @ Soesterduinen

22 maart dance with nature; Ostara Vruchtbaarheid

Dansen in de Natuur….Dance with Nature, Dance the dance of Ostara

Samen verstillen, wandel en dans-meditatie in het heerlijke zand van de Soesterduinen. Even heerlijk uitwaaien, alles loslaten en samen een zijn. Samen de Lente en Vruchtbaarheid vieren.

Ostara (ook Eostar of Ishtar) is de eerste lentedag; dag en nacht zijn even lang. We verwelkomen de Godin, die terug keert van haar rustplaats en vragen Haar zegen voor nieuwe groei dit jaar. Ostara is afgeleid van de Germaanse maangodin van de vruchtbaarheid Eostre, en staat voor het nieuwe leven dat op het punt staat te worden geboren. De twee symbolen van Ostara zijn de haas en het ei.

Wij zijn natuur en het is zo enorm belangrijk te verbinden met haar, opladen en aankomen in ons Hart. Deze ochtend bestaat uit een natuur meditatie, stilte wandeling en natuur dans meditatie. Dans je mee…??

Wel graag van te voren opgeven ivm voorbereiding. Graag via pb of via mail naar natuurkrachtcoach@gmail.com of info@samenspel-natuurlijk.nl

Praktisch:
Een dekentje/matje/zak meenemen om op te zitten of liggen.
Gepaste kleding, denk aan laagjes.
Een flesje water.
Donatie: 13 euro

Locatie:
Soesterduinen
We verzamelen vanaf 09.44 op de parkeerplaats.
Om 13:00 gaan we weer ieder ons eigen pad.
Lokatie: zie googlemaps link in gelijknamig event op FB. Vanaf de P plaats lopen we verder.

Wij, Magda en Pascal, nemen je graag mee op deze Natuur Reis. Onze beide passies versmelten, Natuur, Dans en Hartsverbinding.

Magda: Mijn hele leven ben ik geïnteresseerd in natuur&mens- zielsverbindingen. De laatste jaren verdiept mijn gevoel zich dat wij mensen natuur ZIJN en een #naturehealing meditatie ontstond. #naturehealing gaat er vanuit dat wij ál heel zíjn. Vanuit jouw heelzijn kom je in contact met jouw natuur (hoofd, hart, hara balans) en van daaruit kun je je steeds meer verbinden met onze natuur
buiten jou,
binnenin al jouw cellen,
met de natuur van de ander,
andere samenlevingen,
de aarde én de kosmos.
#naturehealing is mijn passie en mijn zielsmissie.
Lfs en 💚tegroet, Magda

meer info: samenspel-natuurlijk.nl/natuurkracht

Pascal: met liefde en passie neem ik je mee in de natuur. Het is mijn missie om zoveel mogelijk medemensen in contact te brengen met hun Natuur. Dit doe ik als Natuur Life Coach en Wandelen met Groepen. Als we weer in contact komen met onze Natuur dan gaan we uiteindelijk ook beter voor haar zorgen. #bosbadenmetpascal #shinrinyoku

mrt
25
wo
We-Human-Nature cirkel
mrt 25 @ 19:00 – 22:00

Rond de jaarwisseling 2019/2020 ontstond uit de #naturehealing meditatie drieluik de inspiratie voor het organiseren van We-Human-Nature circles. De eerste komt eraan, 25 maart onder bezielende leiding van Twan de Leur en ikzelf, een avond van 19 tot 22 uur in Zaltbommel. 

Inhoud

Eigenlijk zijn wij mannen en vrouwen én kinderen al heel in onszelf. Door levenservaringen ontwikkelen we overlevingsmechanismen en trekken we allemaal “beschermingsjassen” aan en zetten we “maskers” op die ons goed passen zodat we kunnen blijven groeien en kunnen blijven leven, zo gezond als mogelijk is.

Deze jassen, maskers en mechanismen zijn voor ons allemaal persoonlijk, uniek en dus verschillend. We zien door de cultuur waarin we opgroeien doorgaans dat mannen/jongens en vrouwen/meiden andere jassen (aan)passen en andere maskers opzetten. Echter zodra we deze jassen uit durven doen en we onze maskers af zetten, zien we in onszelf en in elkaars ogen de weg naar binnen, naar onze ware natuur. In dit natuurlijk zijn, vinden we ons gemeenschappelijke felt sense (gevoelde gewaarwording), is

  • Gronding
  • NatuurZijn, heelzijn
    In verbinding met je heelzijn betekent dat we persoonlijk alle delen in onszelf (h)erkennen en integreren in ons lijf, ziel en ratio. Heelzijn betekent ook dat het veld van licht en energie om ons heen deel is van ons menszijn hier op aarde, onze aarde zwevend of vliegend in de kosmos van oneindige mogelijkheden. 
  • NatuurKracht
    NatuurZijn en NatuurKracht betekent down to earth bezield voluit leven vanuit je innerlijk weten en oerwijsheid in harmonie met onze aardenatuur en krachtig duidelijk handelen.
  • Bedding van innerlijk geluk en liefde
    Je bedding van geluk en liefde vind je in jouw bron, te herkennen aan daar waar het stil is in je lijf.

Van hieruit kunnen we in een samenspel, natuurlijk onze visie op onze samenleving, op samenwerken, opnieuw verbeelden, beschrijven, co-creëren, vormgeven,  opbouwen en manifesteren.

Ieder mens heeft zijn unieke gaves en natuurtalenten. Hoe mooi zou het zijn in een samenspel-natuurlijk deze gaves een talenten bij elkaar te voegen en zo vanuit onze gezamenlijke NatuurKracht bij te dragen aan een liefdevolle wereld.

Uitvoering in het moment

25 maart gaan we ons in een We-Human-Nature circle verbinden met de stilte, leegte in onszelf. De inspiratie kan in ieder van ons doorstromen. We brengen dit vervolgens in, in het collectieve veld. Dit veld in een circel creëren we in de natuur, buiten. Onze gezamenlijke NatuurKracht zal tevens een nieuwe krachtplek creëren, laten ontstaan. Wellicht zelfs en poort voor nieuwe inspiratie. Je gaat naar huis met concrete manifestatie acties en met een (diep) gevoel van transformatie. Als het de bedoeling is ontstaan (waarschijnlijk) ook nieuwe samenspel-natuurlijk verbindingen.

Een V/M groet, Twan (werkelijkleven.nl) en Magda (samenspel-natuurlijk.nl)

Achter iedere barrière schijnt licht! Zetten we ons licht rechtop in de wereld?

Een baken, onze bakens fier rechtop zodat en ieder die zich geroepen voelt, ook een steeds eenvoudiger zijn/haar weg kan vinden door de vaak donkere wildernis.

Open chat
Powered by