Samenspel Natuurlijk

Agenda

In de agenda vind je activiteiten die ik (mede) organiseer. Aanmelden voor een activiteit kan door een email te sturen of door een kaartje te kopen. De link hiervoor vind je in het evenement.

mrt
28
za
4e en 5e Klusfeestdag: Opgroeien en bloeien @ Natuurhuisje
mrt 28 @ 10:00 – 16:00
4e en 5e Klusfeestdag: Opgroeien en bloeien @ Natuurhuisje
Wat gaan we doen

Een dakraam in de slaapkamer/zolder/vide maken en schilderwerk rondom en eventueel verder met tuinwerk… uiteraard voor zover als we komen 🙂 Materialen en gereedschap zijn aanwezig.

Ik wil graag een dakraam plaatsen in het slaapkamertje, de zolder/vide… kijken of het mogelijk is een opening te creëren van het woongedeelte naar de slaapplek. Dit is een dragende muur, wellicht is een brede deuropening/boog mogelijk. Hierbij zijn 1-2 handige helpers zeer welkom en technisch bouwinzicht en advies.

Met het schilderwerk rondom gaan we verder en kijken we wie dit leuk vinden en zich aanmelden en hoever we komen. Verder ben je van harte welkom wanneer je het fijn vindt om (samen) te koken en het gezellig te maken voor een gezamenlijke maaltijd, muziek te maken of als je een ander goed plan hebt.

Als je komt helpen ontvang je natuurcoaching op het thema ‘Samen bouwen aan de toekomst, hoe ervaren we de verbinding met onze kinderen en kunnen we elkaar begeleiden naar natuurkrachtig zijn en leven, samen creëren?’

Maak een afspraak

Kies hieronder het moment dat jou goed past en maak een afspraak.


Inschrijven voor de nieuwsbrief

Open chat
Powered by