Samenspel Natuurlijk!

Voor, door en met ieder vrij en echt mens!

Natuurbelevingen

Kinderen zijn de toekomst van onze aarde met haar (nog steeds) overvloedige natuur. Steeds meer scholen hebben inmiddels een natuurspeelplein. Een groen plein waarop kinderen kunnen beleven en ervaren in het speelkwartier. Hoe mooi zou het zijn wanneer ook de gewone lessen in een buitenklas gegeven kunnen worden. Kinderen leren dan niet alleen cognitief. In een buitenklas mogen en kunnen kinderen door natuurbelevingen veel meer de oer-wijsheid van iedere cel in hun lijf inzetten om te leren. Beleven en ervaren, spelen en groeien.

Wil jij op jouw school een Buitenklas ontwikkelen? De natuurbelevingen van Samenspel-Natuurlijk! zijn een eerste stap richting een creatiever gebruik van het groene schoolplein. Wil je een echte buitenklas met een plan van aanpak en uitvoering neem dan contact op voor maatwerk.

Heeft jouw school nog geen natuurspeelplein? Ik kan je begeleiden naar enthousiaste mensen die dit graag voor je ontwerpen en aanleggen uiteraard in participatie met de school, kinderen en ouders en de buurt.

Neem contact met mij op over:

9 + 14 =

Inschrijven voor de nieuwsbrief

[mailpoet_form id="1"]