Samenspel Natuurlijk!

Voor, door en met ieder vrij en echt mens!

Van Baaldag naar Dwaaldag!

Herken je dat? Opeens heb je een baaldag. De aanleiding is dat wat je graag wilt realiseren, zijn weg niet vindt. Je merkt dat er heel snel dingen veranderen… in de organisatie en in de samenleving. Je hoort steeds vaker om je heen “ja dat is oud denken of dat is oude economie”. Jij wilt eigenlijk gewoon maximale winst behalen? Winst in kwaliteit! Zeker niet alleen in euro’s. Maar soms weet je niet meer hoe je daarmee verder komt. Welke stappen je kunt zetten om te gaan voor bijdragen aan ons Bruto Nationaal Geluk… in je eigen werk! Dat is wat je leert op deze Dwaaldag.

De essentie van verandering is begrijpen, is wakker worden!

Allereerst zullen we moeten begrijpen dat de samenleving wordt gemaakt door ons zelf. Het systeem dat zijn wij. We zijn het zelf en we doen het zelf. Er is geen wij of zij en we hoeven ons ook niet schuldig te voelen over zogenaamde ‘fouten’, want toen hadden we de juiste kennis en of vaardigheden niet. Ook nu je wel ‘beter’ weet, kan het zo zijn dat de middelen en de omgeving nog niet ideaal is om volledig vanuit je vernieuwde bewustzijn te leven en te werken. Uiteraard kan je er wel zoveel mogelijk naar handelen. Wat zijn je eigen overtuigingen? en wat zijn jouw persoonlijke belemmeringen? Inzicht hierin zorgt voor een diepere kennis en voor stappen zetten.

Vervolgens is er een drijfveer om te ‘weten’. Een ‘weten’ van binnenuit is ervaren, voelen, beleven. Dan kan je bepalen voor jezelf; is er sprake van een crisis of een kans. Een crisis is een kans! Dan is het van belang te weten wat je wil. Daarvoor is kennis en bewustzijn nodig over hoe ons systeem nu werkt. Hoe ons systeem in jouw bedrijf of jouw organisatie werkt en hoe jouw systeem in je relaties (door)werken. En als laatste en zeker niet de onbelangrijkste, is het van belang te achterhalen voor jezelf hoe jouw systeem van ‘ikjes’ (oftewel deelpersoonlijkheden) werkt in jou!

Een Dwaaldag voor de leidinggevende of manager met resultaat.

Zodra je weet wat je wil, kan je gaan dwalen en zoeken naar wegen om je inspiratie te vinden en je creativiteit te activeren. Als je weet wat je wil en de wegen hebt ontdekt naar dat wat je droomdoel is, dan ga je uitvinden hoe je daar kan komen. Kleine of grote stappen? Wat kan je zelf doen en waar heb je hulp bij nodig? Vraag je ook de hulp van je medewerkers, zij hebben specifieke kennis en vaak (net als jijzelf) ook al het bewustzijn én de wil om van binnenuit te veranderen. Jij zit echter op een positie met (zoals het momenteel nog veel werkt in ons systeem) de macht om veranderingen door te voeren of in ieder geval heb je daar meer invloed op dan je medewerkers.

Werkvorm
De dag start om 10 uur in de ochtend en we ronden af om 16 uur in de middag. De Dwaaldag wordt wekelijks (op vrijdag of zaterdag) aangeboden. Kijk gauw in je agenda wanneer jij zo’n unieke Dwaaldag wilt en kunt beleven. En neem dan even telefonisch of per e-mail contact op voor overleg en het inplannen van de dag in je agenda.

Deelname
Deze Dwaaldag is speciaal voor jou en is dan ook individueel.

Investering
Deze unieke Dwaaldag kost 399 euro. Dit bedrag is inclusief lunch in een knapzak en inclusief VIP natuurcoaching en naturehealing de hele dag.

Ook krijg je na deze Dwaaldag de hand-out met de werkvormen die zijn toegepast en een kort verslag van de dag. Dit verslag kan je dan zelf aanvullen. Zo heb je naar je uitdaging kunnen kijken vanuit meerdere kanten: De frisse blik van een buitenstaander, je eigen intuïtie en dat wat de natuurlijke omgeving je ingeeft. En omdat je de oefeningen zelf ervaren hebt, kan je je nieuwe inzichten eenvoudiger delen met je medewerkers.

Locatie
In overleg op een inspirerende natuurlocatie in de omgeving van Amersfoort, Lage Vuursche, stad Utrecht. Een locatie bij jou in de buurt kan in overleg ook, natuurlijk. Reiskosten worden dan wel apart berekend. 

Aanmelden en meer informatie
Voor meer informatie over onder andere het programma en om je op te geven, neem gerust contact op met Magda Bannink
Mobiel: 06 244 218 93
info@samenspel-natuurlijk.nl

Twee weken voor jouw Dwaaldag voeren we een kort vooroverleg zodat jouw persoonlijke vraagstukken, uitdagingen, problemen en/of werk- en levensthema’s bij mij duidelijk zijn. Ik maak dan een Programma voor jouw Dwaaldag geheel op maat.

Inspiratie
Achter de schermen, in een ieders persoonlijke systeem, wordt hard gewerkt aan authentieke macht & leiderschap. Vele boeken zijn hier al over geschreven. Ik lees op dit moment “de verborgen dimensie van leiderschap, evolutie van macht naar kracht” geschreven door Anouk Brack. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

[mailpoet_form id="1"]