Samenspel Natuurlijk

Jaartraining ‘Natuurkracht’

Onze ziel wil vrij zijn. Vrij zijn is zonder definitieve vaste vorm. De vorm is een keuze in het hier en nu. Wanneer we vrijer mee stromen met het leven, ontdekken we de kracht van onze oneindige zee van mogelijkheden en van liefdevol creëren.

Dit is bezield leven. In deze jaartraining gaan we een speels proces in samen, zoveel mogelijk buiten in de natuur. De intentie is (meer) in contact te zijn met jouw innerlijke natuur. Met al je zintuigen aan, verbind jij je met de natuur om je heen. De zes-puntige ster van de natuurhealing methode van Samenspel-Natuurlijk! is de basis voor deze jaartraining om eenvoudig een routine in je dagelijkse werk en leven te creëren zodat jij -wanneer en waar jij dat wil- altijd contact kan maken en houden met je eigen NatuurKracht.

Werkvorm
De basistool is naturehealing met de STER(K) tool. Je maakt een reis door je chakra’s en verbindt je met de kosmos en de aarde. De oefeningen en spelvormen vanuit de losse workshops komen allemaal aanbod in deze jaartraining. Je haalt je levensles uit de ervaren stress, Vanuit je ‘ja maren’ ontdek je je lef en creatiekracht en door het speels en dieper ontdekken van je liefdesroep kom je uit bij je NatuurKracht. 

Aantal sessies
De jaartraining bestaat uit 5 dagdelen op zaterdagen van 10 tot 14 uur. 

2 maart Zaterdagochtend van 11.30 uur tot 13.30 uur is de kennismaking met deze training en de deelnemers.

Op de zaterdagochtenden is er van 10 tot 14 uur een NatuurKracht bijeenkomst: 30 maart van baaldag naar dwaaldag , 13 april van stress naar levensles, 25 mei van ‘ja maar’ naar levenskunstenaar, 22 juni van een bomvol naar een zinvol leven, 29 juni of 13 juli (in overleg met de groep) van inspiratie naar manifestatie, … en op de laatste dag is er tevens een afsluitende potluck van 16 tot 18 uur. Iedereen brengt wat lekkers mee en we delen in de overvloed. 

Deelname

Je geeft je individueel op en er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen. 

 

Inspiratie
Opleidingen: post HBO lifecoaching outdoor en lichaamsgericht coaching 
De trainingen: Je hart als kompas, de sleutel tot manifestatie en de sleutel tot meesterschap, alle literatuur en de oefeningen uit de losse workshops, channelings en dromen/visioenen

Locaties
Deze jaartraining vindt in principe plaats op recreatie-oord Lage Vuursche. Samenspel – Natuurlijk speelt graag samen met  ‘t Hammetje van Landinzicht van Yuri Cohen en StilleWateren, workshopruimte van Jolanda Sieders en mogelijke andere geinteresseerde samenwerkingspartners. 

Investering
Je eigen investering is 555 euro voor de hele training. Daarnaast vraagt het jouw tijd en aandacht voor jouw individuele proces en voor het samenspel, natuurlijk 😉 . 

Aanmelden en meer informatie
Voor meer informatie over onder andere het programma en om je op te geven, neem contact op met Magda Bannink
Mobiel: 06 244 218 93
info@samenspel-natuurlijk.nl

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

[mailpoet_form id="1"]