Samenspel Natuurlijk!

Voor, door en met ieder vrij en echt mens!

Jaartraining ‘Natuurkracht’

Onze ziel wil vrij zijn. Vrij zijn is zonder definitieve vaste vorm. De vorm is een keuze in het hier en nu. Wanneer we vrijer mee stromen met het leven, ontdekken we de kracht van onze oneindige zee van mogelijkheden en van liefdevol creëren.

Dit is bezield leven. In deze training gaan we een speels proces in samen, zoveel mogelijk buiten in de natuur. De intentie is (meer) in contact te zijn met jouw innerlijke natuur. Met al je zintuigen aan, verbind jij je met de natuur om je heen. De zes-puntige ster van de natuurhealing methode van Samenspel-Natuurlijk! is de basis voor deze training om eenvoudig een routine in je dagelijkse werk en leven te creëren zodat jij -wanneer en waar jij dat wil- altijd contact kan maken en houden met je eigen NatuurKracht.

Werkvorm
De basistool is naturehealing met de STER(K) tool. Je maakt een reis door je lijf en verbindt je met de kosmos en de aarde. De oefeningen en spelvormen vanuit de losse workshops komen allemaal aanbod in deze training. Je haalt je levensles uit de ervaren stress, Vanuit je ‘ja maren’ ontdek je je lef en creatiekracht en door het speels en dieper ontdekken van je liefdesroep kom je uit bij je NatuurKracht. 

Aantal sessies
De training bestaat uit 5 (los te volgen) dagdelen op zaterdagen van 10 tot 14 uur. 

Deelname

Je geeft je individueel op en er kunnen maximaal 5 deelnemers meedoen. 

 

Inspiratie
Post HBO lifecoaching outdoor en lichaamsgericht coaching en trainingen: Je hart als kompas, de sleutel tot manifestatie en de sleutel tot meesterschap, heel veel boeken, literatuur op snijvlak van spiritualiteit en down to earth leven en de oefeningen uit de losse workshops, channelings en dromen/visioenen. Alles wordt nu door mij persoonlijk doorleefd. 

Locaties
Deze training vindt plaats op recreatie-oord Lage Vuursche. Samenspel – Natuurlijk speelt graag samen met andere partners.

Investering
Je eigen investering is 555 euro voor de hele training. 111 euro per losse workshop/dagdeel dus. Daarnaast vraagt het jouw tijd en aandacht voor jouw individuele proces en voor het samenspel, natuurlijk 😉 .

Aanmelden en meer informatie
Voor meer informatie over onder andere het programma en om je op te geven, neem contact op met Magda Bannink
Mobiel: 06 244 218 93
info@samenspel-natuurlijk.nl

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

[mailpoet_form id="1"]