Samenspel Natuurlijk!

Voor, door en met ieder vrij en echt mens!

NatureHealing, leven vanuit je NatuurKracht

Wil jij je meer in balans kunnen voelen? in je lichaam, ziel en geest? Wil jij je weer her-inneren dat we natuur zijn, dat we deel van het geheel zijn? Verlang je er naar je te kunnen verbinden met de natuur, de mensen, de wereld en het leven om ons heen, ook in je dagelijkse werkzaamheden?

De NatureHealing Ster(k) tool van Samenspel-Natuurlijk! is een eenvoudige tool voor in je meditatie, beweging, dans en voor in andere creatieve uitingen. Met deze tool kun je jouw balans en bezieling in het dagelijks leven vorm geven … helemaal passend bij jouw levensstijl. Het enige wat je doet is je openstellen voor groeien en ontwikkelen. Hierbij besef je je dat alles al goed is en fouten maken niet bestaat. Vertrouwen en een overgave aan de stroom van het leven. NatureHealing staat voor je heel voelen in relatie tot de/onze natuur. De Ster staat voor jouw stralende ster, zie afbeelding. In jouw midden in deze ster vind je jouw natuurkracht en een dynamische liefdevolle balans.

Wanneer je innerlijke rust en vrede kunt ervaren, ontstaat inzicht, creativiteit en gaat je energie stromen. De onvrede en chaos in de wereld buiten jou is alleen op te lossen door letterlijk te beginnen in jezelf. Onze beschaving kan terug in balans komen. Terug naar de gulden middenweg, wanneer wij zelf in balans zijn en geen onvrede of ‘oorlog’ meer in ons zelf ervaren.

In de training Naturehealing, NatuurKracht en in de losse workshops van Samenspel-Natuurlijk! is deze NatureHealing Ster(k) tool vaak de basis, soms onzichtbaar maar voelbaar aanwezig (in de bedding & in ons energieveld) en soms duidelijk in een creatieve uiting waar te nemen. 

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

[mailpoet_form id="1"]