Samenspel Natuurlijk!

Voor, door en met ieder vrij en echt mens!

Over mij

Mijn naam is Magda Bannink. Als kind al voelde ik de roep om de natuur te beschermen. Nu weet ik waarom, wij zijn zelf ook natuur. De natuur buiten ons is een spiegel van onze innerlijke natuur. Ik heb na de studie milieukunde, specialisatie natuur en landschap, gewerkt in verschillende banen allemaal gericht op mens en natuur.

TRANSFORMATIE
Sinds 2012 begon mijn transformatie, ik volgde de post HBO lifecoaching outdoor bij Atma hier in Amersfoort. Een opleiding waarin al mijn zintuigen weer aangezet werden en mijn gaven “hoog sensitief zijn & een veelzijdige co-creator zijn” weer opbloeiden.
In 2015 volgde ik de post HBO lichaamsgerichte coaching om te werken aan mijn gronding in mijn lijf en mijn aarding hier op aarde, een eeuwige uitdaging… met mijn speelse natuur ;-). In deze opleiding kon ik tevens heel goed van binnenuit ervaren dat IKZELF NATUUR ben.
Om dagelijks vaker en dieper met mijn intuïtie te kunnen werken volgde ik de jaartraining Je Hart als Kompas (van Jellie Keuning) en om te leren te manifesteren in meesterschap, volgde ik de programma’s “sleutel tot manifestatie en sleutel tot meesterschap” van Janosh. In het hier & nu is het dagelijkse LEVEN mijn leerschool en volg ik flexibel korte trainingen of workshops die op het specifieke moment goed voelen.

DE NATUURHEALING STER
Deze afgelopen jaren in mijn transformatie … is in delen de zespuntige ster bij mij binnen gekomen via visioenen, dromen en beelden voor mijn derde oog en met de gevoelsmatige betekenissen erbij. Het is een basis-tool geworden voor alles waar ik mee bezig ben om mijn levensmissie en mijn zielsverlangen te kunnen vervullen. Mijn zielsverlangen & missie is een aarde met een natuurlijk leven dat een rijk, harmonieus, overvloedig innerlijke natuur bij ons mensen weerspiegeld. Een Samenspel-Natuurlijk! Mijn bezigheden giet ik soms in de vorm van een functie of werkopdracht om zo de benodigde middelen te kunnen verzamelen. Denk aan eten, nulletjes en eentjes of munten en papier ..wat we geld noemen, een dak boven mijn hoofd en een netwerk van lieve collega’s en vrienden. Momenteel ben ik verder aan het leef-leren en spelen met alles, maar dan ook alles, laten stromen. Ik zet het vervullen van mijn zielsmissie en verlangens niet vast in een vaste baan, niet in een vaste woonplek en niet in vaste relaties. Alles meandert, stroomt, soms samen, soms alleen. Dit kan beangstigend zijn, ik kijk de angst aan. Dit kan ook pijnlijk zijn, ik kijk de pijn aan. Laat alles er volledig ZIJN. Dan ben ik weer in verbinding met mijn basis van GELUK en vreugde en tevredenheid en ZIN.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

[mailpoet_form id="1"]