Iedere plek waar mensen wonen, ons bewustzijn zich verruimt en onze natuurkracht groeit wordt in feite op natuurlijke wijze een krachtplek. Zeker als meerdere mensen daar vaker samenkomen en met ceremonien het leven vieren. Het liefst zie ik zoveel mogelijk nieuwe krachtplekken ontstaan en oude krachtplekken opnieuw her-innerd. Een krachtplek is bijvoorbeeld een natuurplek met een healingcentrum, met een voedselbos, met een natuurspeelplek en met ruimte om je levenskunsten te laten groeien en te delen met anderen. Ook kinderen kunnen hier in vrijheid en verbinding groeien en zich ontwikkelen.

In de agenda staan bijeenkomsten waarvoor je je kunt aanmelden. Voel jij een roeping om bij te dragen aan zo’n plek of wil je een eigen natuurkrachtplek creeren? Misschien ben je al bezig op zo’n plek, bij jouw thuis, in je praktijk of elders en voel je dat je jouw zielsmissie verder wil ontdekken, wil manifesteren, om wil zetten in concrete acties? Kijk dan of er een bijeenkomst is die past voor jou.

Je kan ook een naturehealing lezing met meditatie bij me aanvragen voor op je eigen locatie en/of een naturehealing sessie boeken, individueel of voor een groep.

Liefs Magda

06 24421893

info@samenspel-natuurlijk.nl