Wij leven in een zee van mogelijkheden, een liefdevolle zee van mogelijkheden, een verlichtende zee van mogelijkheden. Het inspireren van mensen om dit te kunnen waarnemen, om je zintuigen te openen en een leven te leven die speels, zinvol en vol overgave is…. dat is mijn missie. Ik zou dolgraag een film (laten) maken die laat zien hoe de wereld er uit ziet als 7 miljard mensen de oorlog in zichzelf kunnen erkennen. Alleen al door dit te erkennen, bewust en alert je binnenwereld waar te nemen, lost de oorlog langzaam op. Door bewust te kiezen voor licht en liefde in je leven wordt de wereld om je heen langzaam licht en lief. En ook een soort van ‘transparant’.

Het alert waarnemen van de levenszee en de levensrivieren die naar die zee stromen, is genoeg om te leren (h)erkennen in welke wateren jij mee stroomt. Met andere woorden jouw zin, toegevoegde waarde, missie en waarom (doe je de dingen die je doet) ontdekken.

In mij woedt ook een oorlog. Eén oorlog tussen mijn manlijke en vrouwelijke karaktereigenschappen. Meer manlijke eigenschappen zijn bijvoorbeeld: daadkracht, nee kunnen zeggen, begrenzen, maar ook afstand kunnen nemen van dagelijks werk en leven, het één en ander in perspectief kunnen zien. Mijn meer vrouwelijke karaktertrekken zijn bijvoorbeeld verbinding zoeken, zacht en verzorgend zijn, vertrouwen hebben en geven, intuïtief aanvoelen waar een ander individu, dier of plant energetisch mee bezig is in zichzelf.

Er is een dynamische balans in jou, in mij tussen deze eigenschappen. Hoe meer je je bewust bent van deze dynamische balans, hoe meer je voelt dat je een heel mens bent en hoe meer je je gaat bewegen in het leven vanuit je centrale middenlijn, je ruggengraat en je basis. Hoe meer je rust en zin in je leven ervaart.

In dit volgen van jouw stroom, jouw weg van je hart, kan het fijn zijn om begeleiding te ontvangen. Zo ontvang ik momenteel holistische massages van Frank van den Essenburg van Umoya-health die mij ondersteunt bij het durven zien en (h)erkennen van mijn innerlijke oorlog. Dankjewel Frank. Daarnaast volg ik een training bij Je Hart als Kompasvan Jellie Keuning. Zij brengt me meer en meer in contact met het licht in mij, in de wereld en in het universum. Dankjewel Jellie.

Oké bovenstaande tekst zal taalkundig wel niet helemaal lopen, het gaat om de inhoud en de boodschap. Spelenderwijs leer ik dagelijks om deze inzichten praktisch handen en voeten te geven, om meer en meer in contact te komen met mijn eigen natuur. Wil jij met mij mee groeien en spelenderwijs leren? Hieronder staat een overzicht van de activiteiten de komende tijd. Je bent van harte welkom. En bel of mail me gerust voor meer informatie of uitwisseling.