Mijn eigen natuurhuisje is ook zo’n krachtplek. De komende maanden, dit jaar 2020 ga ik deze plek verder opbouwen. In onze natuur is er een cyclus van creeren, beheren en vernietigen. Vernietigen is nodig om ruimte te kunnen maken voor nieuwe creaties. Nieuwe projecten opstarten was ik altijd goed in. Inmiddels ontdek ik ook dat ik niet altijd alles zelf en alleen hoef te initieren en te organiseren. Mijn plek, mijn natuurhuisje zit nu eigenlijk in de fase van beheren. En dat betekent opknappen, iets uitbreiden, onderhoud en verbeteren. Symbolisch bekeken geldt dit wellicht ook voor mijn innerlijke huis ūüėČ

KLUSFEESTDAGEN – (MINGA = NATUURLIJK SAMENSPEL)

In de agenda staan klusfeestdagen waarin we samen klussen aan het huisje en in de tuin. Onderwijl maken we veel plezier en door middel van natuurcoaching pakken we tevens dagelijkse uitdagingen op, hierin mag jij dus maximaal ontvangen. Met Naturehealing ceremonies, samen klussen en ons genietplezier wordt dit meer en meer een heilige krachtplek. Je kunt je opgeven, je eigen bijdrage voor de natuurcoaching en -healing is dan in natura, helpen met klussen en/of bijdragen aan het feestgevoel dmv muziek, (samen) eten (koken), dans, natuurspelletjes  en goede gesprekken/netwerken. 

Wil jij ook jouw krachtplek, jouw thuis, jouw natuurzijn plek in het licht zetten en verbinden met anderen, zet dan je eigen plek op deze pagina. Zo bouwen we samen aan een samenspel-natuurlijk, een net van licht en liefde zover als ons licht van nature reikt. En dat is verder dan je denkt. 
Hartegroet, Magda