Dagelijks krijg ik inspiratie uit de natuur en het licht om ons heen.
Ik wil leven vanuit mijn hart, bezield.

Dan is het nodig deze inspiratie, dit licht te laten schijnen op de donkere delen,
soms diep in mij verscholen.
Wanneer ik de donkere kant van mij erken (kan zien),
kan ik de kennis, de wijsheid van mijn levende lijf …
mee ‘terug nemen’ naar mijn hart(gevoel) en naar het dagelijkse leven,
en zo kan ik een bezielde keus maken!

 

Verdraaid

Wil jij van binnenuit je werk kunnen doen?
Vanuit jouw bedoeling; dat wat je beweegt, zin geeft én voldoening?
Je bent van waarde, toegevoegde waarde in je organisatie precies zoals je bent. Je wil de wereld om je heen een beetje mooier maken. Of dat nu in het onderwijs, in het sociaal werk, in zorg en hulpverlening is, of binnen een overheidsorganisatie gericht op duurzaamheid en natuurbescherming … Je bent je werk gaan doen (oorspronkelijk) met idealen, met een bedoeling!

Wat is die bedoeling?
Wat zegt je hart?
Maak je hart weer leidend!

Je hoofd en je handen (handelen) kunnen dan dienstbaar zijn aan je hart. Dit kan als je zelfstandig bent, maar zeker ook als je binnen een organisatie werkt. De tijd is er nu rijp voor. En binnen organisaties is het nog belangrijker. Wat je nodig hebt is kracht en lef! Wil jij je krachtig en moedig voelen?
Zodat jij binnen jouw werk … weer vanuit de bedoeling en je eigen zin aan de slag gaat?! Het enige wat je hoeft te doen, is het omdraaien. “Het” is dat wat je voelt als er iets niet klopt. Je zin, bedoeling, waarde is op de achtergrond geraakt of zelfs verdwenen. Dit kun je voelen door alert waar te nemen in je lijf. Alert waarnemen in je lijf gaat je beter af, wanneer je ontspannen bent.

Dus draai het om.

leestip!

Vertraag of sta stil als anderen doorrennen en ga voor imperfectie en uniek zijn als iedereen om je heen, zijn stinkende best doet om alles perfect te laten lukken.
Ontspannen zijn midden in de spanning van je werk, kun je oefenen.
Je ruimte innemen midden in de regeldruk van je werk, kun je oefenen.

Wil jij weten hoe? Neem (vrijblijvend) contact op met Samenspel-Natuurlijk!

 

Tijdens een ontspannen gratis (kennismakings)wandeling ontdek je wat natuurcoaching of natuurhealing jou te bieden heeft. Spelenderwijs én natuurlijk! Leg jij de lat hoog in alles wat je doet? Zorg er dan voor dat wat je doet, de bedoeling is! Voor jou! Dan heb je voldoende energie, kracht én balans, doorzettingsvermogen én zin om jouw ambities waar te maken. 

Let op dat je niet onbewust de bedoeling van onze systeemwereld aan het vervullen bent. Wanneer deze bedoeling niet synchroon loopt met je eigen bedoeling, trekt het werken aan deze doelen je namelijk leeg. Met andere woorden dit kost je vaak (negatieve) energie!). Werk aan je persoonlijke groei en wordt steeds bewuster.